طرز تهیه کنسرو برگ مو با ماندگاری بالا

به گزارش وبلاگ درخشان 92، خبرنگاران | سرویس آشپزی - دلمه برگ مو یا دلمه برگ انگور یکی از غذاهای سنتی و اصیل ایرانیان در فصل تابستان است که طرفداران زیادی دارد. از انواع دلمه می توان به دلمه مرغ، دلمه ترکیه ای و دلمه کلم برگ و … اشاره کرد، اما بیشتر افراد بعد از شنیدن کلمه دلمه، دلمه برگ مو را در ذهن خود تداعی می کنند. امروزه برگ مو به روش های مختلفی نگهداری می شود که بهترین راه برای نگهداری آن و استفاده در سایر فصول، تهیه کنسرو برگ مو است. در ادامه این مطلب با طرز تهیه این کنسرو با ما همراه باشید.

طرز تهیه کنسرو برگ مو با ماندگاری بالا

کنسرو برگ مو خانگی

مواد لازم
برگ مو1 کیلوگرم
آب سرد1.5 لیتر
سرکه1/4 پیمانه
نمک3 قاشق سوپ خوری
آب جوشبه مقدار لازم

نکته: قبل از شروع به کار، برگ موها را به خوبی شسته و خشک کنید.

طرز تهیه

  1. یک قابلمه مناسب برداشته، مقداری آب درون آن ریخته، نمک و سرکه را اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه روی حرارت بگذارید.
  2. بعد از گذشت ده دقیقه، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید محلول خنک شود.
  3. در یک قابلمه بزرگ مقداری آب جوش بریزید، برگ موهای شسته و خشک شده را به آن اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید.
  4. ده دقیقه بعد برگ ها را آبکشی کنید و اجازه دهید خنک شوند.
  5. ده تا برگ مو را جدا کرده و روی هم قرار دهید و لوله کنید.
  6. دسته های ده تایی برگ ها را به حالت ایستاده درون شیشه قرار دهید. (دقت داشته باشید، که تمام ظرف شما باید از برگ مو پر شود.)
  7. محلول آب، سرکه و نمک را که در ابتدا تهیه کرده بودید، روی برگ های دلمه بریزد و درب بطری را محکم ببندید.

  8. در یک قابلمه بزرگ، آب سرد ریخته و شیشه ها را در داخل آن قرار دهید؛ به گونه ای که 5 سانتی متر از ارتفاع شیشه ها از آب بیرون باشد.

  9. سپس قابلمه را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید آب درون آن به جوش آید. (بهتر است این کار با شعله کم، به آرامی انجام شود.)

  10. در این مرحله اجازه دهید به مدت 15 دقیقه شیشه های کنسرو، در آب جوش بمانند.

  11. در مرحله آخر، شعله را خاموش کرده و شیشه ها را از قابلمه خارج کنید.
  12. پس از سرد شدن کنسروها، آن ها را در مکان مناسب نگهداری کنید.

نکات کلیدی

1. برای تهیه کنسرو از برگ مو، از برگ های تازه و سالم استفاده کنید.

2. از شیشه های سالم و مقاوم به حرارت استفاده کنید تا در هنگام جوشیدن ترک نخورند؛ شیشه های سس و مربا بهترین مورد برای تهیه کنسروها هستند.

3. به هیچ عنوان از شیشه هایی که درب آن ها دارای زنگ زدگی است، استفاده نکنید؛ این کار موجب کپک زدن کنسرو شما خواهد شد.

4. بهتر است بعد از تهیه کنسروها، شیشه ها را در جای مناسب قرار داده و آن ها را بیش از حد تکان ندهید.

5. شیشه یا بطری کنسرو شما باید در سایه نگهداری شود و مقابل نور مستقیم خورشید نباشد.

سخن آخر

همان طور که اشاره شد، تهیه کنسرو از برگ مو یکی از روش های نگهداری از آن به مدت طولانی است. تهیه این کنسرو مانند تهیه کنسرو قارچ بسیار ساده بوده و شما می توانید به راحتی آن را در منزل درست کنید و در تمام فصول برگ مو را برای تهیه انواع غذا، در اختیار داشته باشید. همچنین شما می توانید یکی دیگر از روش های نگهداری برگ مو، یعنی فریز کردن برگ مو را نیز در وبلاگ درخشان 92 مطالعه کنید.

شما از چه روشی برای نگهداری از برگ مو استفاده می کنید؟ لطفا تجربیات و نظرات ارزشمند خود را از طریق بخش نظرات و پرسش ها با ما به اشتراک بگذارید.

منبع: setare.com

به "طرز تهیه کنسرو برگ مو با ماندگاری بالا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کنسرو برگ مو با ماندگاری بالا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید