معرفی انواع کفپوش منزل بسیار شیک و لاکچری با نکات کاربردی
به گزارش وبلاگ درخشان 92، کفپوش منزل های امروزی برخلاف دهه های گذشته استفاده از فرش را تا حدی تغییر داده و پوشش هایی از جنس های مختلفی مثل سرامیکی، پارکت، چوبی، شیشه ای و غیره جای آنها را گرفته اند که تنوع طرح و رنگ بالایی دارند. انواع کفپوش منزل تا به امروز تولید شده اند و دست شما را برای انتخاب کاملا باز گذاشته اند. اما در این مطلب قصد داریم به شما آموزش دهیم که انتخاب درست کفپوش برای منزل بسیار مهمتر از حساسیت به خرج دادن روی یک مدل خاص است.
بهترین کفپوش مناسب منزل را با نکات زیر انتخاب کنید
کفپوش منزل نو باید علاوه بر خاص و زیبا بودن، تناسب کامل با محیط زندگی شما داشته باشد. تناسب و هماهنگی بین کفپوش با سایر اجزای منزل روی کیفیت زندگی، خلق و خوی افراد و سطح انرژی شما تأثیر بسزایی دارد. در ادامه با نکات بسیار مهم انتخاب مدل کفپوش منزل نو آشنا خواهید شد.
- انواع کفپوش داخل منزل: کفپوش منزل براساس میزان بودجه، سبک دکوراسیون داخلی و سلیقه شما انواع مختلفی دارد که باید به دقت یکی از آنها را انتخاب کنید:
- کفپوش سرامیکی منزل: نام آشناترین مدل کفپوش خانه، سرامیک است. این مدل تنوع رنگ و طرح بسیار زیادی دارد که می تواند هر نوع سلیقه ای را پوشش دهد. محکمی و ضد رطوبت بودن سرامیک باعث شده تا در حمام و سرویس بهداشتی گزینه مناسبی باشد اما وزن و زمان زیاد برای نصب در کنار سردی ذاتی این نوع کفپوش، باعث شده تا گزینه مناسبی برای پذیرایی و اتاق نشیمن نباشد بجز اینکه روی آنها فرش بیندازید که چندان مرسوم نیست.
- کفپوش سنگ منزل: یکی از گران قیمت ترین انواع کفپوش های خانگی به تعداد می رود. مناسب ترین کفپوش خانه های لوکس، کفپوش های سنگی هستند که استحکام و مقاومت آنها با یکپارچگی ساختار سنگ ارتباط دارد. نوع سنگ، رگه ها و نقوش آن بر روی قیمت این کفپوش تأثیر می گذارد.
اگر در پی کفپوش خانه های لاکچری هستید، کفپوش سنگی در منزل گزینه مناسبی است اما توجه داشته باشید که ماهیت آن سرد است مناسب منطقه ها گرمسیری می باشد در غیر این صورت باید سیستم گرمایش از کف هم در نظر بگیرید. ضمناً برای کسانی که به گرد و غبار حساسیت دارند گزینه مناسبی است چون گرد و غبار را در خود نگه نمی دارد.
- کفپوش پارکت منزل و لمینت: کفپوش لمینت نوترین مدل کفپوش پلاستیکی منزل است که طرح چوب یا سنگ هستند و لایه آخر آنها ملامینه است اما کفپوش خانه پارکت از چوب طبیعی ساخته شده است. کفپوش منزل مدرن خود را از جنس لمینت یا پارکت انتخاب کنید که در عین سادگی، زیبایی و تنوع بی پایانی دارد. این کفپوش ها نسبت به نفوذ رطوبت و کثیفی، سرما و گرمای شدید آسیب پذیر هستند.
- کفپوش PVC: این مدل به نام کفپوش آشپزخانه خانه و همینطور حمام مناسب است. عیب آنها این است که تعمیرپذیر نیستند و در صورت خرابی باید تعویض شوند. در برابر لکه مقاوم هستند و نگهداری راحت و مقاومت بالایی دارند.
- کفپوش چوبی منزل: این مدل کفپوش ها به شکل پارکت و یا چوب طبیعی معمولا بامبو در منازل استفاده می شوند. چوب بامبو بالاترین سطح مقاومت و ماندگاری را در بین کفپوش های چوبی دارد. ترمیم و جابجایی آنها در صورت آسیب دیدن بسیار راحت است.
- کفپوش بتنی منزل: مدلی از کفپوش خانه نو که در برابر آتش سوزی مقاوم بوده و سایش بسیار کمی دارد در نتیجه ماندگاری آنها بالاست. قیمت مناسبی داشته و ذات سرد کفپوش های سرامیکی را ندارند. این مدل برای بیرون از منزل هم کاربرد دارد.
- کفپوش منزل سه بعدی: کفپوش منزل شیک، لوکس و لاکچری کفپوش سه بعدی است که نوترین مدل کفپوش های منازل محسوب می شود. زیبایی که با این کفپوش ها به منزل خود خواهید داد با هیچ نوع دیگری قابل قیاس نیست. این نوع کفپوش ها برحسب طرح دلخواه شما قابلیت سفارشی سازی دارند. ضد اشتعال بوده و به راحتی تمیز می شوند. گاهی اوقات کفپوش اپوکسی منزل هم به شکل سه بعدی کار می شود.
- کفپوش شیشه ای منزل: یکی از زیباترین مدل های کفپوش خانه مدرن، جنس شیشه ای است که در قسمت های مختلف قابل نصب هستند. این پوشش ها تحول بزرگی در دکوراسیون خانه مخصوصا به نام کفپوش آشپزخانه ایجاد کرده اند. تنوع رنگ و همچنین سازگاری کامل با کابینت های براق و های گلاس آنها را بسیار محبوب ساخته است. کفپوش خانه های کوچک بهتر است از نوع پارکت یا شیشه ای باشد چون جنس شیشه نور محیط را بازتاب داده و فضا را بزرگتر نشان می دهد.
- کفپوش چرمی منزل: این نوع کفپوش منزل به دلیل زیرسازی لایه ای چوب پنبه ای، جلوی صدای رفت و آمد و یا بازی بچه ها هنگام دویدن را می گیرد در نتیجه بهترین گزینه برای آپارتمان هاست. نرم و راحت بوده و افراد احساس گرمی و آرامش خواهند داشت. تنوع مدل، جنس و حتی رنگ این نوع کفپوش ها زیاد است و مقاومت بسیار بالایی دارند. قابل نصب در فضاهای مختلف بجز حمام و سرویس بهداشتی است. مقاومت بالایی در برابر لکه دارند و تمیز کردن آنها بسیار ساده و سریع است.
- شاخص سایش یا AC: حتما موقع خرید کفپوش منزل شاخص سایش آن را سؤال کنید. شاخص سایش از AC1 تا AC5 متغیر است که به ترتیب از کم به زیاد تعداده گذاری شده است. برای فضاهای پر رفت و آمد باید در پی کفپوش هایی با شاخص سایش بالا باشید که برای منازل تا AC3 کافیست چون درجات بالاتر برای منطقه ها تجاری و اداری مناسب است. به نام مثال کفپوش ورودی خانه باید از نوع سنگ، بتنی یا سرامیکی باشد.
- رنگ: در انتخاب رنگ کفپوش منزل به رنگ سایر اجزای دکوراسیون داخلی منزل دقت کنید. برای خانه های کوچک رنگ کفپوش باید روشن و بازتاب نور آنها مناسب باشد تا فضای شما را بزرگ و دلباز نشان دهد. کفپوش های چوبی برای سبک کلاسیک مناسبتر هستند.