چگونه از بیمار کرونایی در خانه مراقبت کنیم؟

به گزارش وبلاگ درخشان 92، افزایش مبتلایان کرونا در جامعه به حدی رسیده که حالا خیلی از خانواده ها تجربه داشتن یک بیمار کرونایی را در محیط خانه و خانواده پیدا نموده اند.

چگونه از بیمار کرونایی در خانه مراقبت کنیم؟

به گزارش ایسنا، بسیاری از بیماران مبتلا به کووید-19 بیماری را به شکل خفیف تا میانه آن می گیرند و به راحتی می توان در محیط خانه از آن ها مراقبت کرد و احتیاجی به مراجعه و بستری این بیماران در بیمارستان نیست.

تنها شرط لازم برای نگهداری از این بیماران در خانه و در امان ماندن سایر اعضای خانواده از خطر ابتلا به کرونا، رعایت بعضی نکات بهداشتی است که در تبادل نظر با یک متخصص بیماری های عفونی به تشریح مهمترین آن ها پرداختیم.

دکتر سیاوش وزیری، مهمترین اصل در نگهداری یک بیمار کرونایی در خانه را تهیه اتاق جدا و مجزا برای این بیماران اسم کرد و اضافه نمود: در اتاقی که بیمار کرونایی بستری می گردد باید درب کاملا بسته بوده و پنجره های آن برای مبادله هوا با محیط خارج از منزل، باز باشد.

وی اضافه نمود: مسئول نگهداری از این بیماران در خانه، باید یک فرد جوان و زیر 40 سال باشد و این فرد نباید هیچگونه بیماری زمینه ای داشته و یا از دارو های کاهش قدرت سیستم ایمنی بدن استفاده کند.

وزیری توضیح داد: تردد مسئول نگهداری بیماران به اتاق بیمار کرونایی هم باید محدود باشد و برای هر بار تردد هم باید از ماسک و دستکش استفاده نموده و پس از خروج از اتاق باید این لوازم محافظتی را دور بیندازد.

وی اضافه نمود: ترجیحا بهتر است اگر بیمار توانایی از جا برخواستن دارد، غذا و لوازم مورد احتیاج او را پشت درب اتاق گذاشته و از بیمار بخواهیم برای لحظه ای درب را باز نموده و آن لوازم و مواد خوراکی را بردارد.

این متخصص بیماری های عفونی اظهار داشت: حمام و دستشویی بیماران کرونایی باید جدا از سایر افراد خانواده باشد و در صورتی که این امکان فراهم نیست باید بعد از هر بار استفاده بیمار، سطوح داخل دستشویی و حمام و حتی دستگیره ها با محلول آب و مایع سفید نماینده (وایتکس) به مقدار یک به 9 (یک لیوان وایتکس و 9 لیوان آب) شست و شو و ضدعفونی گردد.

وی اضافه نمود: بیماران کرونایی به هیچ اسم نباید در داخل خانه تردد داشته و هنگامی که درب اتاق را باز می نمایند باید حتما ماسک داشته باشند و توصیه بر این است در داخل اتاق هم هنگام سرفه و عطسه حتما از ماسک استفاده نمایند که قطرات تنفسی آلوده در محیط اتاق پراکنده نگردد.

وزیری در مورد شست و شوی لباس این افراد، گفت: لباس این بیماران باید به سرعت در ماشین لباسشویی انداخته شده و درجه حرارت آب روی 70 درجه تنظیم گردد و برای شست و شو با دست هم، پودر های لباسشویی دستی مناسب است و بهتر است از آب گرم استفاده گردد.

وی اضافه نمود: اگر قرار است لباس ها با تاخیر شسته گردد، بهتر است آن ها را داخل کیسه ای انداخته و درب آن را تا زمان شست و شو محکم ببندند.

این متخصص بیماری های عفونی اضافه نمود: با توجه به همه گیری کرونا امکان انجام تست PCR کرونا برای همه افراد ممکن نیست، بنابراین افرادی که علائمی مشابه آنفلوآنزا دارند بهتر است خود را کرونایی تصور نموده و در قرنطینه خانگی بمانند و نکات ذکر شده را با دقت رعایت نمایند.

وزیری اظهار داشت: در حال حاضر بعضی علائم بیماری، مشابه مسمومیت است و افرادی که علائمی مانند تهوع، استفراغ، بی اشتهایی و اسهال دارند هم بهتر است خود را یک بیمار کرونایی فرض نموده و در قرنطینه خانگی بمانند.

وی در مورد مدت قرنطینه خانگی، گفت: این کار برای فرم های خفیف بیماری تا 14 روز و برای فرم های شدیدتر تا 21 روز توصیه می گردد و افراد طی این روز ها باید رعایت نکات بهداشتی را داشته و از انتقال بیماری به سایر افراد خانواده پیشگیری نمایند.

منبع: فرارو

به "چگونه از بیمار کرونایی در خانه مراقبت کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چگونه از بیمار کرونایی در خانه مراقبت کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید