برترین شغل مغازه داری با سرمایه کم کدام است و چه شرایطی دارد؟

به گزارش وبلاگ درخشان 92، آغاز یک کسب و کار، کار پر خطر و دشواری است و احداث مغازه از این قاعده مستثنا نیست؛ به خصوص اگر بودجه زیادی در اختیار نداشته باشید، فرایند تصمیم گیری تا عمل دشوارتر خواهد شد. برترین شغل مغازه داری با سرمایه کم برای هر شخص بسته به موقعیت مکانی و سرمایه اولیه آن می تواند متفاوت باشد. در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا با چند ایده کاربردی برای تأسیس مغازه در شهر های کوچک و بزرگ آشنا شوید.

برترین شغل مغازه داری با سرمایه کم کدام است و چه شرایطی دارد؟

برترین شغل مغازه داری با سرمایه کم

بسیاری از افراد با فراهم کردن سرمایه ای، در پی برترین شغل مغازه داری درشهر های کوچک و بزرگ هستند، اما همان طور که در ابتدا اشاره کردیم، مقدار سود دهی هر کسب وکار بسته به شرایط آن می تواند متفاوت باشد. قبل از آغاز باید بعضی پیش نیاز ها مانند سرمایه و هزینه امکانات اولیه را مورد آنالیز قرارداده باشید. در ادامه به توضیح 7 شغل مغازه داری با سرمایه کم و نکات مهمی که باید درباره آنها بدانید می پردازیم:

1. خدمات کامپیوتری

انجام تایپ، پرینت، نصب ویندوز، تعمیرات سخت افزاری و نر م افزاری ازجمله خدماتی است که نه تنها رونق خود را از دست نمی دهند، بلکه نیاز به آنها در شهر های کوچک و بزرگ روز به روز افزوده می گردد. می توان خدمات کامپیوتری را درگروه برترین شغل های مغازه داری با سرمایه کم قرارداد، زیرا برای این کار به سرمایه گذاری زیادی نیاز نخواهید داشت و داشتن یک کامپیوتر و پرینتر کفایت می نماید.

2. تعمیر وسایل الکتریکی

باتوجه به نیاز روز افزون استفاده از لوازم الکتریکی، تعمیر لوازم الکتریکی را می توان در گروه مشاغل پرعایدی قرار داد. برای فعالیت در این زمینه، نیاز به دانش و تخصص کافی در رشته های برق و گذراندن دوره های فنی و حرفه ای خواهید داشت. با توجه به اینکه تعمیرات موبایل از بازار خوبی برخوردار است، در صورت کسب دانش لازم می توانید به فعالیت در این زمینه بپردازید. مزیت این شغل این است که با سرمایه کم و یک مغازه کوچک هم می توانید آغاز به کار نمایید.

3. نانوایی

نان یکی از مهم ترین نیاز های سبد غذایی مردم است؛ بنابراین قشر زیادی از جامعه به صورت مستقیم و غیرمستقیم به این شغل نانوایی وابسته هستند، به همین علت می توان آن در گروه برترین شغل های مغازه داری با سرمایه کم قرار داد. البته در شهر های کوچک، کسب وکار شما با سرعت بیشتری رونق خواهد گرفت.

هزینه های این شغل وابسته به این است که چقدر می خواهید به نانوایی خود وسعت ببخشید. دستگاه پخت نان یا تنور نانوایی اصلی ترین تجهیزات برای یک نانوایی هستند. برای یک مغازه نانوایی، مکانی 50 متری و سرمایه ای در حدود 50 تا 70 میلیون کفایت می نماید.

4. عطاری

با گرایش مردم به استفاده از گیاهان دارویی و عرقیجات، عطاری ها رونق بسیاری پیدا نموده اند و می توان آن را در گروه برترین شغل های مغازه داری با سرمایه کم قرار داد. خانم های خانه دار در شهرهای کوچک برای خرید ادویه جات به عطاری ها سرمی زنند. برای فعالیت در این صنف باید با طب سنتی و خواص دارویی گیاهان آشنا باشید، بعلاوه نیاز به کسب جواز و کارت بهداشت هم خواهید داشت.

برای آغاز کار در یک مغازه عطاری، به جز یخچال و ترازو، به وسایل زیادی نیاز نخواهید داشت و می توانید با سرمایه اندک کار خود را آغاز کنید. مزیت دیگر این شغل این است که گیاهان دارویی از ماندگاری زیادی برخوردار است، درنتیجه نگران فاسد شدن اجناس مغازه خود نخواهید بود.

5. مغازه لوازم یک بار مصرف و ظروف پلاستیکی

گرایش ساکنان شهر های بزرگ به غذا های آماده در سال های گذشته، باعث افزایش نیاز بازار به ظروف یک بار مصرف شده است. این شغل به سرمایه کمی نیاز دارد و اگر موقعیت مکانی مغازه به درستی انتخاب گردد، سود بسیار بالایی خواهد داشت و برترین شغل مغازه داری با سرمایه کم به شمار میرود.

نکته مهمی که برای راه اندازی یک مغازه ظروف یک بار مصرف باید در نظر داشته باشید، این است که باید بخشی از بودجه خود را به ویترین مغازه اختصاص دهید تا مشتری بتوانید ظرف مورد نظر خود را درکوتاه ترین زمان پیدا کند. یکی از مزیت های مهم این شغل این است که در ایران به علت بالا بودن تعداد مناسبت های مختلف، فروش ظروف یکبار مصرف همیشه پررونق خواهد بود. برای راه اندازی مغازه ظروف یکبار مصرف، نیاز به پروانه کسب از اتحادیه خرده فروشی پلاستیک شهر خود خواهید داشت.

6. مغازه شال و روسری

به علت استفاده مداوم خانم ها از شال و روسری، این شغل یکی از شغل های محبوب و پرطرفدار است که عایدی زیادی هم دارد. برای این شغل نیاز به سرمایه زیادی نخواهید داشت و اجناس شما در خطر فاسد شدن یا از دست دادن تاریخ انقضا نخواهد بود و در هر زمانی از سال می توانید آنها را به فروش برسانید؛ پس در لیست برترین شغل مغازه داری با سرمایه کم قرار خواهد گرفت.

این شغل در شهر های بزرگ و خیابان های شلوغ و اصلی مشتریان بیشتری به خود جذب می نماید؛ بنابراین توجه به موقعیت مکانی مغازه از اهمیت بالایی برخوردار است. سرمایه اولیه برای راه اندازی یک مغازه شال و روسری حدود 20 میلیون تومان است که این رقم بسته به موقعیت جغرافیایی مغازه و اجناس آن می تواند متفاوت باشد.

7. مغازه لوازم کادویی و دکوری

فروش لوازم کادویی هم یکی از برترین شغل های مغازه داری با سرمایه کم است که اگر از تنوع محصولات، موقعیت جغرافیایی و ویترین مناسب برخوردار باشد، سود مناسبی به همراه خواهد داشت. هزینه هایی که برای یک مغازه لوازم کادویی و دکوری نیاز خواهید داشت، شامل اجناس، اجاره مغازه، پروانه کسب و ویترین مغازه است. شما می توانید با حدود 30 میلیون تومان کسب وکار خود را آغاز کنید. داشتن ذوق و خلاقیت بالا در چیدمان دکور مغازه، نقش مهمی در جذب مخاطب ایفا خواهد نمود.

جمع بندی

برترین شغل مغازه داری با سرمایه کم برای هر شخص بسته به موقعیت مکانی و سرمایه اولیه می تواند متفاوت باشد. در این مقاله به معرفی و آنالیز 7 شغل مغازه داری که برای آغاز به سرمایه کمی نیاز خواهید داشت پرداختیم. امیدواریم برای راه اندازی کسب وکار نو، هدایت لازم برای تصمیم گیری را در اختیارتان قرار داده یاشیم.

از اینکه تا سرانجام این مطلب با ما همراه بودید، سپاس گزاریم. به نظر شما برترین شغل مغازه داری با سرمایه کم کدام است؟ آیا جای شغل دیگری در این لیست خالی است؟

منبع: بلاگ دیوار

به "برترین شغل مغازه داری با سرمایه کم کدام است و چه شرایطی دارد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "برترین شغل مغازه داری با سرمایه کم کدام است و چه شرایطی دارد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید