طرز تهیه میگو سوخاری
به گزارش وبلاگ درخشان 92، میگو سوخاری یکی از انواع غذاهای فست فودی و خوشمزه در دنیا است که در دسته بندی غذاهای دریایی قرار می گیرد. این غذای خوشمزه را علاوه بر اینکه می توانید به عنوان یک غذای کامل بهره ببرید ، می توانید آنرا به عنوان یک پیش غذای مجلسی هم سرو کنید.
به گزارش وبلاگ درخشان 92 به نقل از پارسی دی
مواد لازم میگو سوخاری برای 4 نفر
سیر 5 حبه
تخم مرغ 1 عدد
آرد سفید 1 لیوان
آرد سوخاری 1 لیوان
آبلیمو 3 قاشق غذاخوری
میگو پاک شده 1 کیلوگرم
روغن سرخ کردنی به اندازه کافی
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
طرز تهیه:
میگو پاک شده آماده است فقط باید با یک چاقو پشت کمر میگو را می بریم و با یک خلال دندان رگ سیاه آن را خارج می کنیم و تمیز آبکش می کنیم و در یک کاسه عظیم می ریزیم و سیر ها را پوست می گیریم و رنده ریز می کنیم
و داخل ظرف میگو ها می ریزیم و آبلیمو را نیز اضافه می کنیم و نمک،فلفل روی میگو ها می پاشیم و مواد را مخلوط می کنیم تا کاملا میگوها با مواد آغشته شوند و روی کاسه را سلفون می کشیم
و به مدت 3 ساعت اجازه می دهیم تا در یخچال میگوها طعم دار شوند. سپس میگو ها را از یخچال خارج می کنیم و تخم مرغ را در کاسه ای می شکنیم و با چنگال هم می زنیم و آرد سوخاری را نیز در کاسه ای می ریزیم
و آرد سفید را نیز در کاسه ای دیگر می ریزیم و کنار هم قرار می دهیم و در تابه ای کوچک و عمق دار روغن به اندازه ای می ریزیم که میگوها در آن شناور باشند و حرارت را کم می کنیم تا آرام داغ گردد. زمانیکه روغن داغ شد میگو را ابتدا در آرد سفید می غلتانیم
و بعد داخل تخم مرغ می زنیم و در آخر در آرد سوخاری می غلتانیم تا کاملا پوشیده گردد و داخل روغن داغ قرار می دهیم تا مغز پخت و سرخ گردد. میگو ها زود سرخ می شوند پس همین که طلایی شدند از روغن بیرون می آوریم
و در صافی یا روی دستمال تمیز آشپزخانه قرار می دهیم تا روغن اضافه آن ها خارج گردد. میگو های سرخ شده را در ظرف می چینید و با سیب زمینی سرخ شده یا سالاد فصل این غذای لذیذ را نوش جان کنید.
منبع: جام جم آنلاین