ژله شکری های نوستالژیک برای سفره هفت سین

به گزارش وبلاگ درخشان 92، به گزارش زندگی امروز ، ژله شکری از جمله شیرینی های فانتزی و خوشمزه است که برای سفره هفت سین و پذیرایی از میهمانان عید مناسب است.

ژله شکری های نوستالژیک برای سفره هفت سین

مواد لازم:

شکر: 440 گرم

آب سیب: 180 میلی لیتر

آب لیموی تازه: یک قاشق سوپ خوری

رنگ خوراکی: به میزان لازم

پودر ژلاتین: 2 و یک دوم قاشق سوپ خوی

پوست لیمو (رنده شده): یک قاشق چای خوری

اسانس: 3 قطره

آب: سه چهارم پیمانه

شکر اضافه: به میزان لازم

ژله شکری های نوستالژیک برای سفره هفت سین

طرز تهیه:

ژلاتین را روی آب بپاشید تا به حالت اسفنجی درآید.

سپس روی بخار آب قرار دهید تا رقیق و شفاف گردد.

آب سیب و شکر را مخلوط نموده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر ذوب شده و محلول آغاز به جوشیدن کند.

دماسنج را داخل محلول قرار دهید و محیط داخلی ظرف را به دفعات در حین جوشیدن با برس مرطوب کنید تا از کریستالیزه شدن شکر در دیواره داخلی ظرف جلوگیری گردد.

دمای محلول باید به 122 درجه سانتیگراد برسد. محلول را از روی حرارت بردارید و به مدت 3 تا 5 دقیقه زمان دهید تا حباب های آن محو گردد.

سپس اسانس را داخل ژلاتین رقیق شده بریزید و داخل شیره اضافه کنید.

پوست لیمو، آب لیموی تازه و رنگ را هم در این مرحله به شیره افزوده و مخلوط کنید.

قالب 20×20 سانتیمتری را چرب نموده محلول آماده را داخل آن بریزید.

زمان کافی به مواد بدهید تا خنک گردد.

سپس به مدت 8 ساعت یا یک شب داخل یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد.

سپس از قالب جدا نموده و برش دهید و یا در صورت دلخواه می توانید از کاترهای متفاوت استفاده نمایید.

تکه های برش خورده را در شکر اضافه بغلتانید و در ظرف مورد نظر بچینید.

این ژله را می توانید در ظرف دردار به مدت 15 روز در دمای محیط نگهداری نمایید و برای ماندگاری طولانی تر هم آن را در ظرف دربسته در یخچال قرار دهید.

منبع:برترینها

منبع: زندگی روز

به "ژله شکری های نوستالژیک برای سفره هفت سین" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ژله شکری های نوستالژیک برای سفره هفت سین"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید