طرز تهیه خورشت مسما بادمجان

به گزارش وبلاگ درخشان 92، خورشت مسما بادمجان یک غذای شمالی است که اغلب با خورش بادمجان اشتباه گرفته می گردد. این غذای خوش طعم به همراه بادمجان و مرغ سرخ شده جز غذاهایی است که دست کشیدن و صرف نظر کردن از آن مشکل است. این غذا مانند سایر غذاهای ایرانی کمی فوت و فن دارد که با یاری این طرز تهیه برترین نوع این خورشت را می توانید تهیه کنید.

طرز تهیه خورشت مسما بادمجان

مـواد لازم برای تهیه خورشت مسما بادمجان

  • مرغ 500 گرم
  • بادمجان میانه شش عدد
  • گوجه فرنگی میانه سه عدد
  • پیاز میانه یک عدد
  • روغن کانولا شش قاشق غذا خوری
  • غوره یک لیوان
  • نمک، زردچوبه و زعفران به اندازه لازم

طرز تهیه خورشت مسما بادمجان

مرحله اول

2 قاشق غذا خوری روغن درون تابه بریزید. تکه های مرغ را در روغن قرار دهید و آن ها را خوب سرخ کنید. برای این غذا ضروری است که تکه های مرغ ابتدا کاملا سرخ شده باشند سپس با کمی آب مغزپخت گردد. بعد از اینکه تکه های مرغ سرخ شدند آن ها را از تابه خارج کنید. پیاز را نگینی خرد کنید، درون تابه ریخته و با روغن تفت دهید. بعد از اینکه پیازها نرم و شفاف شدند، نمک، زردچوبه و تکه های مرغ را به آن ها اضافه کنید. روی موادتان 2 فنجان آب بریزید. 20 تا 25 دقیقه به موادتان اجازه دهید روی حرارت ملایم باقی بماند.

مرحله دوم

بادمجان ها را از وسط نصف کنید و آن ها را در روغن سرخ کنید. برای جلوگیری از له شدن بادمجان هایتان کلاهک بالای آن ها را جدا نکنید.

مرحله سوم

بعد از اینکه تکه های مرغ کاملا پخته شدند زعفران دم نموده، گوجه فرنگی، بادمجان و غوره را به آن ها اضافه کنید. می توانید بادمجان ها را در این مرحله اضافه نکنید و زمان سرو روی خورشتتان بچینید. حدود 10 تا 15 دقیقه آن ها را روی حرارت قرار دهید. بعد از این مدت خورشت مسما بادمجان شما آماده است.

مرحله چهارم

این غذا را به همراه سالاد یا سبزی تازه میل کنید و از طعم آن لذت ببرید.

مرحله پنجم

برای تهیه این غذا گوشت را جایگزین مرغ نکنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه خورشت مسما بادمجان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورشت مسما بادمجان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید